Pomažem vlasnicama kozmetičkih salona koje su se našle na prekretnici da s lakoćom unaprijede organizaciju svog poslovanja, da izgrade profesionalan i lojalan tim, te da povećaju svoj promet kroz cijelu godinu.

Uvjerena sam da svaki salon može biti poseban i jedinstven.

Nudim vam individualizirani pristup, zajednički postavljen poslovni koncept koji možete dalje razvijati i koristiti po principu „ključ u ruke“, te efikasne strategije koje će vam pomoći da napravite kvalitetnu promjenu i zaokret ka boljem i kvalitetnijem poslovanju.

Želim da pri tome svaka vlasnica salona uživa u onome što radi, da bude ponosna na svoj rad i uspjeh, te da od svog rada može imati kvalitetan i ispunjen život.

Ono što me čini drugačijom je moje 20-godišnje radno iskustvo u kozmetičkoj industriji, edukatorica sam i savjetnica za unapređenje poslovanja kozmetičkih salona, usavršavala sam se u različitim poslovnim i managerskim smjerovima, kao i činjenica da sam i sama prošla sve faze – od zaposlenice i vlasnice do mentorice.

Cilj mi je da vlasnice salona budu zadovoljne i uspješne, da dobiju konkretna i lako primjenjiva znanja koja će im olakšati poslovanje i osigurati mogućnost da se posvete svom idealnom klijentu s lakoćom, organizirano i produktivno.

Unutarnje sam motivirana željom da pomognem i olakšam proces rasta i napretka salona, jer svaki vaš rast je ujedno i moj rast.


 
Želite promjenu u svojem salonu? Edukacije i treninge kreiram prema vašim potrebama. Obratite mi se s povjerenjem.
Nazovite me, pošaljite poruku ili mail i očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.