Vjerujem da ste pokrenule svoj posao i otvorile kozmetički salon pune entuzijazma i velike nade jer, naravno, pružit ćete vrhunsku uslugu, to je dovoljno da vas pronađu klijenti koji žele baš to što i kako vi radite.

Ali, stvarnost je malo drugačija! Troškovi se ne smanjuju, nego se čak i povećavaju iz mjeseca u mjesec, a vi ste sve nesretnije. Frustrirane ste i ljute, radite same i sve je na vama, ili možda zaposlenici stvaraju probleme zbog loše komunikacije…imate osjećaj da nikoga nije briga!

Ono što samo želite su redoviti klijenti i stabilni prihodi, lojalni zaposlenici, više slobodnog vremena za sebe i svoju obitelj, želite biti ponosne na svoj rad…

U tom slučaju biti će vam korisno:


POSLOVNO I OSOBNO SAVJETOVANJE

  • Analiza trenutnog stanja (zajedničkim snagama ćemo analizirati trenutno stanje, pronaći koje su slabe točke, a koje su vaše snage i prednosti i na temelju toga ćemo kreirati strategiju daljnjeg rada u salonu koja će biti najbolja za vas)
  • Zaposlenici (upoznavanje zaposlenika za protokolima i procedurama rada, edukacija zaposlenika o poslovnoj etici, rad na komunikacijskim vještinama sa kolegama i sa klijentima, rad na prodajnim i post prodajnim vještinama, motivacija zaposlenika)
  • Marketinške kampanje (zajedno analiziramo dosadašnje aktivnosti, te strukturiramo i planiramo buduće markentinške aktivnosti, zajedno organiziramo evente i događanja u salonu u svrhu prikupljanja novih klijenata i zahvale redovitim klijentima)

MENTORSTVO

Razmišljate o otvaranju svog salona, niste sigurne možete li vi to, čini vam se lako kad promatrate svoju šeficu, ali vas je ipak strah od novog i nepoznatog, mislite da nemate još dovoljno znanja?

Mentoring je tada odličan izbor za vas jer kroz individualan rad dolazimo brzo do rješenja i pronalazimo koje benefite vi možete pružiti svom klijentu, po čemu ste to drugačiji i posebni, te od samog starta stvaramo brand strategiju, a kao mentor sam uz vas, podržavam vas u stvaranju i provedbi zacrtanih ciljeva. Posvećena sam samo vama i tada se dolazi najbrže do najboljih rezultata.


Želite promjenu u svojem salonu? Edukacije i treninge kreiram prema vašim potrebama. Obratite mi se s povjerenjem.
Nazovite me, pošaljite poruku ili mail i očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku.